Dance dhe të luajë me Robots Sulmi në Music Hip Hop

Dance-dhe-te-luaje-me-robots-sulmi-ne-music-hip-hop

Përdorni miun për të marrë blloqet e, valle ngjyra, dhe pastaj sulmojnë kundërshtarin tuaj. Këshilla: Rinxjerr blloqe "ngrijë", sepse ata kravatë konkurrenti juaj.

Votimi 15
Për 12
Këqijat 3
Shënim 0.8
9