Hip Hop Beteja me një majmun dhe një juri shumë e rëndë (2)

Hip-hop-beteja-me-nje-majmun-dhe-nje-juri-shume-e-rende-2

Kjo lojë është me të vërtetë e mirë, ju duhet të ndihmojë majmunit për të kryer koreografinë duke shtypur tastet e kërkuar. Have fun!

Votimi 68
Për 64
Këqijat 4
Shënim 0.9411764705882353
9