Launch lojë e vëren muzikore në Antennae

Launch-loje-e-veren-muzikore-ne-antennae

Launch shënime muzikore në antenave për t'i bërë ato para. Përdorimi bar hapësirë ​​për të nisur shënime, dhe arrow çelësat për të drejtpërdrejta të karakterit.

Votimi 7
Për 6
Këqijat 1
Shënim 0.8571428571428571
9