Luaj Music me Harmonica Alvin

Luaj-music-me-harmonica-alvin

Merrni shënime muzikore duke lëvizur Alvin harmonikë duke përdorur çelësat arrow majtë dhe të djathtë.

Votimi 82
Për 67
Këqijat 15
Shënim 0.8170731707317073
9