Luaj Muzikë dhe agility

Luaj-muzike-dhe-agility

Qëllimi i lojës është që të mbledhë pulses shëndosha dërguar nga kryetari.

Votimi 76
Për 63
Këqijat 13
Shënim 0.8289473684210527
9