Lojë të shtënat e vëren muzikore me piano dhe një çelës i trefishtë

Loje-te-shtenat-e-veren-muzikore-me-piano-dhe-nje-celes-i-trefishte

Shoot notat muzikore duke shtypur çelësat në piano.

Votimi 290
Për 217
Këqijat 73
Shënim 0.7482758620689656
9