Коњи пее во хорот

Коњи-пее-во-хорот

Коњите се одлучиле да се влезе во музиката, помагајќи да се усогласат совршено. Кликнете на коњ, за да уцени и повторно да го запре.

Гласањето 277
За 241
Негативностите 36
Имајте на ум 0.8700361010830325
9