Свирам музика со Шарена ѕвезди

Свирам-музика-со-Шарена-ѕвезди

Избегнувајте ѕвездите паѓаат од небото. Ве молиме имајте предвид дека брзината се зголемува со музика. . Совет: Притиснете го левиот клик на глувчето да се задржи ѕвездите.

Гласањето 1
За 1
Негативностите 0
Имајте на ум 1.0
9