Свириме музика во Кина со куче кој игра на пијано

Свириме-музика-во-Кина-со-куче-кој-игра-на-пијано

Имитираат куче со кликнување на правото клучевите од пијано.

Гласањето 304
За 250
Негативностите 54
Имајте на ум 0.8223684210526315
9