Битката Хип Хоп со Мајмун и многу тешка жирито (2)

Битката-Хип-Хоп-со-Мајмун-и-многу-тешка-жирито-2

Оваа игра е навистина добар, мора да им помогне на мајмун да се изврши кореографија со притискање на копчињата бара. Забавувајте се!

Гласањето 68
За 64
Негативностите 4
Имајте на ум 0.9411764705882353
9